Rapport från jubileet

Den 20 aug firade vår förening 20 år, med en trevlig fest på Biskopsängen i Västerås. Jubileet skulle egentligen gått av stapeln redan 2020, eftersom föreningen bildades år 2000. Men tyvärr bröt en pandemi med Covid 19 ut vintern 2020 så i princip all verksamhet lades ner. Att ordna en jubileumsfest för 8 personer var inte att tänka på.

 På hösten 2019 hade vi tillsatt en festkommitté bestående av Ann-Katrin Löwenhamn, Monica Olsson och Gunilla Jangendal Åberg. De skulle planera  jubileumsfesten. Kommittén började sitt arbete ganska omgående. Man hade kommit rätt långt i planeringen innan pandemin satte stopp. 

I april 2022 återtogs planeringen efter att de restriktioner som funnits upphörde.

Vår medlem Åke Sjödin som också är hedersmedlem förslog att vi borde göra någon typ av folder över verksamheten de gångna 20 åren. Han åtog sig  att göra ett förslag till jubileumsskrift. 

Det var verkligen en fantastiskt fin folder Åke hade gjort. Den innehöll en del av föreningens verksamhet genom åren samt minnesvärda händelser i landet genom 20 år. Den uppskattades väldigt mycket av medlemmarna som deltog i festligheterna. 

Den 20 augusti hade vi vår fest. En trevlig tillställning i samlingslokalen på Biskopsängen i Västerås.. Vi började med mingel ute i det sköna vädret och underhölls av  Simon Ludvigsson som sjöng och spelade för oss. Simon underhöll oss sedan hela kvällen med sång ,musik och även qviss.

Mat hade beställts från Ica Kvantum. En god och trevlig festtallrik med ett glas vin till. Lotter och bar försäljning fanns också. Medlemmarna blev bjudna på festen och respektive betalade 300 kr för sitt deltagande

En trevlig och minnesvärd fest.